Hadiahkan Hari Raya Hamper Buat Keluarga Yang Jauh | MyDunia - Your Lifestyle Portal
MyDunia Logo Login Sign Up MyDunia Logo Travel Shopping Inspirations Sell with MyDunia About us Contact us Travel Shopping Inspirations Sell with MyDunia About us Contact us Welcome Guest! Login Sign Up Back

Hadiahkan Hari Raya Hamper Buat Keluarga Yang Jauh

Dayana Sobri

01 Jun 2021

Copy

Done Copy!

Hadiahkan raya hamper & gift set untuk keluarga

kredit: odua/Freepik

Walaupun Hari Raya Aidilfitri dah berlalu dua minggu lepas, bulan Syawal masih belum berakhir. Dengan PKP 3.0 yang sedang berlangsung sekarang ni, memang tiada peluang untuk kita bertemu dengan ahli keluarga yang jauh.

Selain bervideo call, anda juga boleh hadiahkan raya hamper yang berisi kuih raya, kurma dan sebagainya untuk kekal berhubung dan merapatkan silaturahim sepanjang bulan Syawal ni! Jom check out halal gift sets ni yang cantik-cantik:

#1 Safaa gift set (RM125)

Souly Safaa Raya Set dengan Biskut & Kurma

Kredit: Souly

Safaa, yang bermaksud suci murni, melambangkan kebaikan yang menanti orang yang bersih hatinya. Gift set dengan gaya Furoshiki yang indah ini tentu akan membahagiakan orang yang tersayang yang sudah lama anda tak jumpa. Senangkan hati mereka dengan raya gift set ini! Dapatkan Safaa raya gift set sekarang!

#2 Rawda halal gift basket (RM100)

Souly Bakul Raya Rawda dengan Biskut & Kurma

Kredit: Souly

Gift basket Rawda, yang bermakna taman, memaparkan teh, biskut dan kurma Safawi premium untuk pesta teh di rumah. Hantarkan gift basket yang diperbuat daripada buluh dengan reka bentuk vintage yang unik ini kepada ahi keluarga yang gemarkan teh! Bakulnya pula boleh digunakan semula sebagai hiasan dalam rumah ataupun untuk dibawa berpiknik! Dapatkan Rawda halal gift basket ni sekarang!

#3 Nader traditional gift set (RM180)

Souly Nader Tradisi Raya Gift Set

Kredit: Souly

Sesuai dengan namanya Nader, yang bermaksud unik, gift set tradisional ni memaparkan the Darjeeling, biskut badam, dan kepingan asam apricot dalam kotak hadiah Mengkuang yang bukan sahaja cantik sebagai hiasan, namun boleh dijadikan sebagai bekas untuk menyimpan barangan kecil seperti kerongsang, rantai, dan sebagainya. Dapatkan Nader traditional gift set ni sekarang!

#4 Naim Raya gift set (RM200)

Souly Kotak Raya Naim Hadiah Hamper

Kredit: Souly

Bahagiakan seseorang dengan Raya gift set Naim ini, yang bermaksud bahagia! Raya gift set ini terdiri daripada sebotol jus sparkling apple dan pir manis serta kudapan yang enak! Dapatkan Naim raya gift set ni sekarang!

#5 Hadiqah hamper set (RM460)

Souly Hadiqah Raya Hamper Halal

Kredit: Souly

Diilhamkan oleh Masjid Besar, hamper set dengan reka bentuk tanglung Rose Gold yang indah ini akan membuat mereka yang disayangi tersangat gembira! Antara produk yang termasuk dalam hamper set ni ialah kurma walnut, sambal De.Wan, jus anggur, biskut raya badam, dan teh. Jom dapatkan Hadiqah hamper set ni sekarang!

 

Jangan biarkan pergerakan yang terbatas memutuskan hubungan silaturahim anda dengan mereka yang jauh. Hadiahkan raya hamper buat mereka!

--------

Kalau anda ingin membeli barangan keperluan harian, anda boleh dapatkan apa saja yang diperlukan di MyDunia. Dapatkan keperluan harian anda di sini.

Ada produk baharu yang ingin dijual? Biar MyDunia bantu anda dalam mencari lebih ramai pelanggan. Hantarkan butiran anda di sini.

Whatsapp

Copy

Done Copy!
retail
Trending Now